ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αζάρ, η εναλλακτική του Νεϊμάρ για Ρεάλ!

Chelsea's Eden Hazard scores from the penalty spot during the Emirates FA Cup Final against Manchester United at Wembley Stadium, Saturday, May 19, 2018, in London. (Nick Potts/PA via AP)
Chelsea's Eden Hazard scores from the penalty spot during the Emirates FA Cup Final against Manchester United at Wembley Stadium, Saturday, May 19, 2018, in London. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Ο Νεϊμάρ αποτελεί τον μεγάλο "πόθο" της Ρεάλ, ωστόσο σε περίπτωση αποτυχίας, η "βασίλισσα" θα στραφεί στη λύση του Εντέν Αζάρ.

Έναν ακόμη "galactico" θέλει να προσγειώσει στην ισπανική πρωτεύουσα ο Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον Νεϊμάρ να αποτελεί τον Νο1 στόχο και τον Εντέν Αζάρ το "plan b".

Όπως αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα "Marca", ο ισχυρός άνδρας των "μερένχες" ονειρεύεται τον Βραζιλιάνο "μάγο" της Παρί στη γραμμή κρούσης, ωστόσο σε περίπτωσή "ναυαγίου", τότε αναμένεται να κινηθεί για τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, ο πατέρας του Αζάρ, Τιερί, επιχείρησε να κάνει "άνοιγμα" προς τους διοικούντες τη Ρεάλ, στο πλαίσιο του τελικού του Champions League κόντρα στη Λίβερπουλ,υπογραμμίζοντας πως ο γιος του διέκοψε τις συνομιλίες για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τσέλσι, ύστερα από την αποτυχία των Λονδρέζων να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της ερχόμενης περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 27χρονος κινητήριος μοχλός των "μπλε" είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να πατήσει το χορτάρι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ως ποδοσφαιρικό μέλος της Ρεάλ, αποτελώντας σύμμαχο στις (μελλοντικές) επιδιώξεις των Μαδριλένων.

Photo Credits: Nick Potts/PA via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ