ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αυτοί είναι οι παίκτες της Ρεάλ που στηρίζουν Αντσελότι

Αυτοί είναι οι παίκτες της Ρεάλ που στηρίζουν Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι είναι μετέωρος στον πάγκο της Ρεάλ μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν του, ωστόσο αρκετά αστέρια της ομάδας ζήτησαν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον κρατήσει και του χρόνου. Διαβάστε το story.

Η αλήθεια είναι πως το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τον Κάρλο Αντσελότι στο φινάλε της φετινής σεζόν. Και αυτό γιατί σε αντίθεση με τον περασμένο Μάιο όπου πανηγύριζε την "Decima" στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος έμεινε με άδεια χέρια χάνοντας τόσο τη La Liga (όπως και πέρυσι) όσο και το Champions League.

Το ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει είχε την ευκαιρία να το διαπιστώσει και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Bernabeu στην οποία βρέθηκε μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ το βράδυ της Τετάρτης, με τους δυο τους όχι μόνο να αποφεύγουν ο ένας τον άλλο αλλά παράλληλα -όπως αναφέρει η As- να μην ανταλλάσουν κουβέντα.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο Ιταλός τεχνικός όχι μόνο δεν έχει μείνει μόνος του αλλά έχει και υποστήριξη από αρκετούς παίκτες της Ρεάλ για να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, μεταξύ των οποίων και μερικές από τις "βεντέτες" της ομάδας.

Σύμφωνα με την "As" οι παίκτες που έχουν ταχτεί υπέρ της παραμονής του "Καρλέτο" και τη νέα αγωνιστική σεζόν είναι οι: Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Πέπε, ακόμα και ο Γκάρεθ Μπέιλ παρά το γεγονός πως δεν έχει τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με τον 55χρονο τεχνικό.

Αυτοί είναι οι παίκτες της Ρεάλ που στηρίζουν Αντσελότι

Προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς της η μαδριλένικη εφημερίδα παραθέτει μάλιστα και μερικές κουβέντες των παικτών αυτών, που ανά καιρούς έχουν μιλήσει με θερμά λόγια για τον προπονητή τους.

"Εκτός από άξια άτομα μου αρέσει και προπονητές με αρετές και ο Αντσελότι διαθέτει", έχει δηλώσει ο Ράμος, ο Κρόος τον έχει αποκαλέσει τοπ προπονητή ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάνω από μία φορά έχει δηλώσει "ενθουσιασμένος που δουλεύω μαζί του".

"Δεν είναι αλήθεια πως δεν έχει σφυγμό, δουλεύουμε με αυτόν περισσότερο απ'ότι με τον Μουρίνιο", έχει δηλώσει ο Πέπε ενώ ο Μπέιλ μιλώντας για τον Αντσελότι τον έχει χαρακτηρίσει "ξεχωριστό άτομο".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ