ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αυτή είναι η εναλλακτική του Κουρτουά στη Ρεάλ

Αυτή είναι η εναλλακτική του Κουρτουά στη Ρεάλ

Δείτε ποια είναι η εναλλακτική λύση της Ρεάλ Μαδρίτης, σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Τιμπό Κουρτουά. Ποια τα δεδομένα για τον φάκελο "τερματοφύλακας" στους "μερένγκες".

Αν κρίνουμε από τα διεθνή δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκοπεύει να πορευτεί με τον Κέιλορ Νάβας κάτω από τα δοκάρια την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Παρά το γεγονός ότι ο Κοσταρικανός έχει εντυπωσιάσει πάμπολλες φορές με τις εμφανίσεις του τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι "μερένγκες" φέρονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αρχικά διέρρευσε πως, κατόπιν αδυναμίας να φέρουν τον Νταβίντ Ντε Χέα στο "Santiago Bernabeu", οι Μαδριλένοι θα κινηθούν για την προσθήκη του Τιμπό Κουρτουά. Βεβαίως, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση, όμως η διαφαινόμενη προθυμία του Βέλγου τερματοφύλακα της Τσέλσι να μεταγραφεί στη Ρεάλ αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες.

Αυτή είναι η εναλλακτική του Κουρτουά στη Ρεάλ

Εντούτοις, αν "ναυαγήσει" και αυτή η υπόθεση, τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα επιχειρήσουν να φέρουν τον Ούγκο Λορίς της Τότεναμ.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας ανανέωσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την ομάδα του Λονδίνου έως το 2022 και πρόκειται για μια, επίσης, δύσκολη περίπτωση. Ωστόσο, η " AS" παρουσιάζει τη Ρεάλ διατεθειμένη να διπλασιάσει (!) το μισθό του 29χρονου, ο οποίος αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 6.000.000 ευρώ, προκειμένου να τον δελεάσει.

Ο Λορίς βρίσκεται στην Τότεναμ από το καλοκαίρι του 2012, με τις εκπληκτικές εμφανίσεις του επί αγγλικού εδάφους να τον έχουν παγιώσει στην ελίτ των τερματοφυλάκων τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ψήνεται ανταλλαγή Κουρτουά - Μοράτα
Θέλει μεταγραφή στη Ρεάλ ο Κουρτουά
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ