ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αβέβαιο το μέλλον του Πέπε στη Ρεάλ

Αβέβαιο το μέλλον του Πέπε στη Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας "AS", οι διοικούντες τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν αποφασίσει αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πέπε, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA να επιβάλλει ποινή απαγόρευσης μεταγραφών στη Ρεάλ Μαδρίτης για δύο διαδοχικές μεταγραφικές περιόδους αναγκάζει τους διοικούντες τους "μερένγκες" να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά στις ανανεώσεις των συμβολαίων των υπάρχων ποδοσφαιριστών.

Μεταξύ των παικτών που ολοκληρώνονται το συμβόλαιό τους το προσεχές καλοκαίρι είναι ο Πέπε. Ο Πορτογάλος αμυντικός βρίσκεται στην ισπανική ομάδα απ' το 2011, αποτελώντας βασικό κι αναντικατάστατο μέλος των Μαδριλένων. Παρ' όλα αυτά, οι άνθρωποι της Ρεάλ δεν έχουν αποφασίσει αν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του έμπειρου άσου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της " AS", ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει να καθιερώσει τον Βαράν στο πλευρό του Σέρχιο Ράμος, ενώ πιστεύει πολύ και τον Ντιέγκο Γιορέντε, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Μάλαγα. Απ' την πλευρά του, ο Πέπε, με δηλώσεις του, είχε τονίσει πως "θα περιμένω τη Ρεάλ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αν δεν ανανεώσουμε τη συνεργασία μας τότε μπορεί να σταματήσω το ποδόσφαιρο".

Θυμίζουμε πως απ' την 1η Ιανουαρίου ο Πέπε έχει δικαίωμα να συμφωνήσει με ομάδα της αρεσκείας του. Βέβαια, αν κρίνουμε απ' τις δηλώσεις του, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες...

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ