ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αποζημίωση FIFA σε Ρεάλ για Μόντριτς

Αποζημίωση FIFA σε Ρεάλ για Μόντριτς

Δείτε ποιο ποσό θα λάβει ως αποζημίωση από τη FIFA η Ρεάλ Μαδρίτης, για τον τραυματισμό του Λούκα Μόντριτς στην αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών Κροατίας και Ιταλίας.

Ο διεθνής Κροάτης ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της εθνικής Κροατίας με την αντίστοιχη της Ιταλίας για τα προκριματικά του Euro 2016 με αποτέλεσμα να μείνει τρεις με τέσσερις μήνες εκτός δράσης, και τους "μερένγκες" να λαμβάνουν αποζημίωση από τη FIFA.

Έτσι όπως επικαλείται η "As", σύμφωνα με το "Πρόγραμμα Προστασίας των συλλόγων", η FIFA θα αποζημιώσει τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα χρηματικό ποσό της τάξης των 1.600.000 ευρώ., για το γεγονός ότι ο διεθνής Κροάτης ποδοσφαιριστής της, Λούκα Μόντριτς, θα μείνει εκτός δράσης για παραπάνω από 28 συνεχείς ημέρες (λόγω τραυματισμού στον μηριαίο τένοντα) και σε άμεση συνάρτηση με το μισθό που λαμβάνει στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας, αυτός.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη λάβει αποζημίωση γύρω στα 2.000.000 ευρώ για τον τραυματισμό του Σάμι Κεντίρα, κατά σύμπτωση αγωνιζόμενος και αυτός απέναντι στην Ιταλία.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ