ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απορρίφθηκε η έφεση της Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, right, reacts after Referee Ricardo de Burgos shows a yellow card during the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Κριστιάνο Ρονάλντο (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας απέρριψε την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης για την ποινή των πέντε αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Έμεινε ως είχε η τιμωρία του Πορτογάλου.

Δεν έγινε δεκτή από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας η έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ των Μερένγκες είχε σπρώξει στην πλάτη τον διαιτητή, επειδή αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι του Super Cup, με τη Μπαρτσελόνα.

Γι' αυτή την κίνηση ο διεθνής επιθετικός τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές, αλλά η προσπάθεια της Βασίλισσας να "πέσει" η ποινή, οδηγήθηκε στο κενό. Ως εκ τούτου, ο Κριστιάνο θα πρέπει να χάσει πέντε αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης, αρχής γενομένης από το αποψινό (00.00) με τη Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Manu Fernandez)

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ