ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απορεί με Τίμοστσουκ ο Χάινκες

Bayern Munich headcoach Jupp Heynckes arrives to address a press conferences on the eve of the UEFA Champions League first-leg semi-final football match Bayern Munich vs Real Madrid in the southern German city of Munich on April 16, 2012.  AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images)
Bayern Munich headcoach Jupp Heynckes arrives to address a press conferences on the eve of the UEFA Champions League first-leg semi-final football match Bayern Munich vs Real Madrid in the southern German city of Munich on April 16, 2012. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με τις δηλώσεις του Ανατόλι Τίμοστσουκ απόρησε ο Γιουπ Χάινκες, ο οποίος ξεκαθάρισε πως εντός των επόμενων ημερών θα τοποθετηθεί για το μέλλον του. "Η Ρεάλ πρέπει να κάνει την κίνηση" η τοποθέτηση του ατζέντη του.

Μπορεί ο Ανατόλι Τίμοστσουκ να δήλωνε την Πέμπτη πως ο Γιουπ Χάινκες θα είναι κατά 99% ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως, ο Γερμανός έχει διαφορετική άποψη.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ενόψει του τελικού του κυπέλλου Γερμανίας ο 68χρονος απόρησε με τις δηλώσεις του Ουκρανού, ενώ είπε πως εντός των επόμενων ημερών θα έχει τοποθετηθεί για το μέλλον του.

"Δεν ξέρω από που του ήρθε η ιδέα του Ανατόλι" δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, ο οποίος προσέθεσε: "Το έχω ξαναπεί, αν αύριο έχω τη διάθεση θα μιλήσω για το μέλλον μου. Διαφορετικά θα τοποθετηθώ την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου".

Από την πλευρά του ο ατζέντης του Χάινκες, Ενρίκε Ρέγιες, είπε: "Δεν περιμένουμε τίποτα, αυτός που πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Το ότι είναι αγαπητός από τον κόσμο της Ρεάλ είναι σημαντικό στον Γιουπ".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ