ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Απλώνει" 187 εκ. ευρώ η Τσέλσι για Μπέιλ

"Απλώνει" 187 εκ. ευρώ η Τσέλσι για Μπέιλ

Η "Daily Express" αναφέρει πως η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να προσφέρει συνολικά 187,6 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά ο ίδιος δεν σκέφτεται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν ευσταθεί η είδηση, τότε το πράγμα έχει ξεφύγει για τα καλά. Όχι ότι τα ποσά που παίζονται, έχουν καμία λογική, αλλά εδώ μιλάμε για έναν άνευ προηγουμένου παραλογισμό. Η "Daily Express" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Τσέλσι, ούτε λίγο ούτε πολύ, προσφέρει το ποσό των 187,6 εκ. ευρώ σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γκάρεθ Μπέιλ προκειμένου να κάνει δικό της τον Ουαλό εξτρέμ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είχε κοστίσει κοντά στα 100 εκ. ευρώ για να αγοραστεί από την Τότεναμ, αλλά καλά καλά δεν έχει εξασφαλισμένη παρουσία στην 11άδα χάρη στις εξαιρετικές εμφανίσεις του Ίσκο.

Ο ίδιος όμως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη και να επιστρέψει στο Νησί. Θέλει να μείνει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι, με τον Πορτογάλο κόουτς όμως να μην αφήνει τελείως την περίπτωσή του, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Μουρίνιο θέλει να χτίσει μια νέα "Αυτοκρατορία" στο Δυτικό Λονδίνο και στα σχέδιά του είναι ένας παίκτης όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ, που μπορεί να μην κάνει την διαφορά στη Ρεάλ και να μην έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν, αλλά παραμένει στην ελίτ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ