ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απέφυγε να "μιλήσει" ο Ρονάλντο στους πανηγυρισμούς

Απέφυγε να "μιλήσει" ο Ρονάλντο στους πανηγυρισμούς

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσε συνέχεια κατά τη διάρκεια της φιέστας για την κατάκτηση του Champions League σε όσα προκάλεσε το Σάββατο με τις δηλώσεις του.

Ημέρα φιέστας η Κυριακή για τη Ρεάλ, η οποία κάνει παρέλαση στους δρόμους της Μαδρίτης το τρόπαιο του Champions League, το τρίτο σερί και 13ο συνολικά στην ιστορία που κατακτά ο σύλλογος.

Ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πάρτι περιλαμβάνει και την Πουέρτα ντελ Σολ, την κεντρική πλατεία της ισπανικής πρωτεύουσας, όπου στεγάζεται και η περιφέρεια της Μαδρίτης.

Οι παίκτες και οι προπονητές της Ρεάλ βρέθηκαν στο μπαλκόνι του και απευθύνθηκαν στο κοινό, το οποίο άρχισε να χειροκροτά όταν εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αναγκάζοντάς τον να πάρει το μικρόφωνο.

Ο Πορτογάλος, όμως, απέφυγε να μιλήσει για τα "καυτά ζητήματα" που άνοιξε ο ίδιος αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα με τη Λίβερπουλ και αρκέστηκε στα τετριμμένα.

"Σας ευχαριστώ που είστε εδώ αυτό το απόγευμα. Γράψαμε ιστορία χάρη σε εσάς που πάντοτε μας υποστηρίζατε. Είναι μία χαρούμενη στιγμή και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ζήτω η Ρεάλ", ήταν τα λόγια του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ