ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Απαγόρευση μεταγραφών και στη Ρεάλ!

Απαγόρευση μεταγραφών και στη Ρεάλ!

Μετά την απαγόρευση μεταγραφών στη Μπαρτσελόνα η FIFA έχει πάρει την απόφαση να επιβάλλει ανάλογη ποινή και στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mundo Deportivo".

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε τιμωρήσει τη Μπαρτσελόνα με απαγόρευση μεταγραφών στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους (οι Καταλανοί απέκτησαν τους Αρντά Τουράν και Αλέις Βιδάλ αλλα έχουν δικαίωμα να τους χρησιμοποιήσουν μόνο από τον ερχόμενο Ιανουάριο) λόγω της απόκτησης ανήλικων ξένων παικτών αλλά δεν αποκλείεται αντίστοιχος βαρύς "πέλεκυς" να πέσει και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει με αποκλειστικό δημοσίευμά της η καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", η οποία υποστηρίζει πως η FIFA θα απαγορεύσει στους "μερένγκες" να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του 2016 ενώ αφήνει ανοιχτό παράθυρο η τιμωρία να έχει ισχύ και για τρίτη κατά σειρά μεταγραφική περίοδο, κάτι που σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί και τον Ιανουάριο του 2017.

Απαγόρευση μεταγραφών και στη Ρεάλ!

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, η "καμπάνα" από την πλευρά της FIFA θα ανακοινωθεί λίαν συντόμως ενώ υπογραμμίζεται πως οι άνθρωποι του μαδριλένικου συλλόγου είναι απόλυτα ενημερωμένοι για τις προθέσεις της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ( "η απόφαση έχει παρθεί από τον περασμένο Ιουλίο") και απλά προσπαθούν να "τρενάρουν" τον χρόνο υλοποίησής της.

Απαγόρευση μεταγραφών και στη Ρεάλ!

"Δύο περίοδοι χωρίς μεταγραφές", αναφέρει σε "χτύπημα" στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η καταλανική εφημερίδα "El Mundo Deportivo", αναφερόμενη στη Ρεάλ Μαδρίτης

Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ