ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Yπερήφανοι για το Κύπελλο"

Αντσελότι: "Yπερήφανοι για το Κύπελλο"

Η Ρεάλ κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας και ο Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσε παρά να συγχαρεί τους παίκτες του για την επιτυχία τους.

Το 19ο Κύπελλο Ισπανίας στην ιστορία της κατέκτησε η Ρεάλ μετά τη νίκη στον τελικό επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 στο Μεστάγια.

Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Ντι Μαρία και ο Μπέιλ ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει για την Μπαρτσελόνα ο Μπαρτρά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Αντσελότι έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το τρόπαιο.

" Το γκολ του Μπέιλ ήταν το πιο σημαντικό γκολ και η πιο αποφασιστική στιγμή του τελικού. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Συναντήσαμε δυσκολίες αλλά αξίζαμε τη νίκη. Νιώθουμε υπερήφανοι που κερδίσαμε το τρόπαιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και έζησα αυτό το μοναδικό θέαμα.

Δεν μπορείς να πεις ότι η Μπαρτσελόνα τελείωσε. Δεν της πάνε όλα τέλεια την φετινή σεζόν αλλά πιστεύουν ότι θα πετύχουν κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι αγώνες με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα την φετινή σεζόν ήταν δύσκολοι. Χρειάζεσαι και τύχη για να τους κερδίσεις. Κατά την γνώμη μου δεν έφθασε το τέλος εποχής για την Μπαρτσελόνα. Είναι ακόμα πολύ επικίνδυνη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ