ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Πριν τέσσερις μήνες πήραμε Champions League..."

Αντσελότι: "Πριν τέσσερις μήνες πήραμε Champions League..."

Ο Κάρλο Αντσελότι δέχτηκε κριτική για την κακή εκκίνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβισιόν και έδωσε στους Ισπανούς δημοσιογράφους, την αυτονόητη απάντηση.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι ρωτούσαν επίμονα τον Κάρλο Αντσελότι για το κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα και τα σφυρίγματα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" και ο Ιταλός τεχνικός των "μερένγκες", τους απάντησε καταλλήλως.

"Μερικές φορές δεν καταλαβαίνω αυτή την ανησυχία. Πριν τέσσερις μήνες πήραμε το Champions League. Μερικοί ποδοσφαιριστές είναι καλά. Ο Κριστιάνο είναι πολύ καλά, ο Μπενζέμα είναι πολύ καλά. Ο Κρόος είναι καλά. Απαιτούμε την ίδια κατάσταση και στους άλλους, τον Μόντριτς, τον Μπέιλ.

Θα βελτιωθούν, αγωνιζόμενοι. Κάναμε μία προετοιμασία περίεργη, λόγω του Μουντιάλ. Είναι ένα πρόβλημα, το οποίο θα επιλύσουμε σε λίγο χρόνο. Θέλω να παίζω όλα τα παιχνίδια το "Σαντάγο Μπερναμπέου". Μερικές φορές σφυρίζουν, αλλά πάντα προτιμώ να παίζω στην έδρα μου."

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε θέση για τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο περί της σχέσης που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είναι ένας μεγάλος προπονητής και μπορεί να προπονήσει κάθε ομάδα. Δεν είχε καλή ατμόσφαιρα εδώ, γι΄αυτό δε θέλει να επιστρέψει, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Δε γνωρίζω τι σχέση έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δε με ενδιαφέρει να μάθω, γιατί είναι ένα θέμα προσωπικό"

πηγή:Marca

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ