ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Ήδη μιλάμε για ανανέωση"

Αντσελότι: "Ήδη μιλάμε για ανανέωση"

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του, επιβεβαίωσε ότι διαπραγματεύεται την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Κάρλο Αντσελότι σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα "La Republicca" επιβεβαίωσε ότι ήδη μιλά με τους διοικούντες τη Ρεάλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, τόνισε τις διαφορές του από τον πρώην τεχνικό των "μερένγκες", Ζοζέ Μουρίνιο, και "απάντησε" εάν θα ήθελε τον Μέσι, στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρλο Αντσελότι:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: "Θέλω να είμαι στην ιστορία της Ρεάλ, όχι μόνο για την "Decima". Έχω συμβόλαιο μέχρι το 2016 και ήδη μιλάμε για την ανανέωσή του. Το βραβείο του καλύτερου προπονητή αυτή τη χρονιά, θα το έδινα στον Λεβ ή στον Σιμεόνε γιατί η εθνική Γερμανίας κέρδισε το Μουντιάλ με ένα όμορφο ποδόσφαιρο και ένα προγραμματισμό τακτικό και οργανωτικό."

Για τον Ζοζέ Μουρίνιο: "Διαφέρουμε από τον Μουρίνιο, ως προς τον τρόπο που χειριζόμαστε τις καταστάσεις. Εμένα μου αρέσει ο πόλεμος, μόνο εάν δεν μπορώ να τον αποφύγω. Σε κάθε περίπτωση ο Μουρίνιο, είναι ένας τεράστιος τεχνικός."

Για τον Μέσι: "Εάν ήθελα τον Μέσι; Είναι μία ρητορική ερώτηση. Θα παραμείνει εκεί που είναι τα σύμβολα. Εμείς έχουμε τον Κασίγιας, τον Ράμος και τον Κριστιάνο. Η Μπαρτσελόνα έχει τον Μπούσκετς τον Ινιέστα και τον Μέσι."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ