ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για Κριστιάνο"

Αντσελότι: "Τελευταία στιγμή θα αποφασίσω για Κριστιάνο"

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου θα κριθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου, δήλωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα παίξει μόνο αν είναι σίγουρο ότι δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, ενώ σχολίασε και την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη. Έχουμε μια απόδειξη αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα παίξει ότι θα παίξει μόνο εάν όλος ο κόσμος είναι σίγουρος ότι θα παίξει χωρίς προβλήματα. Πιστεύουμε ότι θα παίξει αλλά η απόφαση θα παρθεί αύριο. Εάν υπάρχει κίνδυνος υποτροπής δεν θα παίξει. "

Για τα ενδεχόμενα πρόκρισης/αποκλεισμού: "Ο ημιτελικός δεν θα κριθεί την Τετάρτη. Και ο Μπέιλ είχε ένα πρόβλημα αλλά τώρα είναι πολύ ευδιάθετος. Όλη η ομάδα, έχει αυτοπεποίθηση, είναι φυσιολογικό μετά από αυτό που κάναμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αν δεν προκριθούμε δεν μπορώ να πω ότι θα είναι αποτυχία. Πολύ κακή λέξη η αποτυχία. Ούτε επιτυχία ότι φτάσαμε ως εδώ. Ο στόχος είναι ο τελικός."

Για την αρνητική παράδοση της Ρεάλ: "Η "Μπέστια Νέγρα" (ισπανικός όρος που σε ακριβή μετάφραση σημαίνει μαύρο τέρας, σε ελεύθερη κακός δαίμονας, φόβητρο) της Μαδρίτης δεν είναι και δικιά μου. "

Για το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών: "Το Ατλέτικο Μαδρίτης- Τσέλσι δεν είναι πόλεμος, είναι θέαμα."

Για τον Γουαρδιόλα: " Ο Γουαρδιόλα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπαρσελόνα και τώρα κάνει εξαιρετική δουλειά στην Μπάγερν Μονάχου. Η ατμόσφαιρα θα είναι ζεστή θα έχουμε την υποστήριξη των οπαδών."

Για την βασική ενδεκάδα: "Θα ξεκινήσει βασικός ο Κοεντράο και όχι ο Μαρσέλο."

Για την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Όταν διώχνουν έναν προπονητή λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η μοίρα μας. Ο Μόγιες θα ψάξει έναν άλλον σύλλογο και κάποια άλλη ευκαιρία. Με εξέπληξε γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν το συνηθίζει, ο Φέργκιουσον έμεινε 24 χρόνια."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ