ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Αδύνατον να κάνεις περισσότερα από τον Κριστιάνο"

Αντσελότι: "Αδύνατον να κάνεις περισσότερα από τον Κριστιάνο"

Ο Κάρλο Αντσελότι έβγαλε το καπέλο στο Ρονάλντο που δεν σταματάει να σκοράρει αλλά έκανε λόγο και για τη συλλογική προσπάθεια και αυτοθυσία που κρύβεται πίσω από κάθε γκολ της Ρεάλ.

"Οι παίκτες έδειξαν πως έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό ρόστερ. Σε θέμα φυσικής κατάστασης είναι όλοι τους σε τοπ φόρμα και έχουν τεράστια κίνητρα.

Νομίζω ότι πηγαίνουμε στο Clasico όντας σε καλή φόρμα. Το ματς με τη Λεβάντε ήταν δύσκολο για μας να το προετοιμάσουμε αλλά ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και όλα πήγαν καλά.

Τώρα έχουμε πολύ λίγο χρόνο για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα τραυματισμών και να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Λίβερπουλ", δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ιταλός τεχνικός, μετά το εμφατικό 5-0 στο "Ciutat de Valencia" επί της Λεβάντε .

Όσο για το γεγονός ότι η Ρεάλ έχει πετύχει 30 γκολ μετά την εντός έδρς ήττα στο μαδριλένικο ντέρμπι από την Ατλέτικο, δήλωσε:

"Τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πίσω από αυτά τα γκολ βρίσκεται μία σπουδαία συλλογική προσπάθεια, αυτοθυσία και συγκέντρωση. Χωρίς αυτά τα στοιχεία δεν πετυχαίνεις γκολ. Είμαστε πάντως σε καλή φόρμα και σωματικά και πνευματικά".

Φυσικά, ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα δύο του τέρματα απέναντι στη Λεβάντε έφτασε τα 15 σε 8 ματς, καταρρίπτοντας το ιστορικό ρεκόρ του Εστέμπαν Ετσεβαρία .

"Είναι αδύνατον να κάνει κάποιος περισσότερα από όσα ο Κριστιάνο. Θα πρέπει να προσπαθήσει να συνεχίσει την καλή του φόρμα και όλοι εμείς θα τον βοηθήσουμε για να το κάνει αυτό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ