ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Πιστεύω ότι θα μείνω στη Ρεάλ"

epa04751070 Head coach of Real Madrid, Italian Carlo Ancelotti, holds a press conference following a training session held at the Valdebebas sports complex in Madrid, Spain, 16 May 2015. Real Madrid will face Espanyol in a Spanish Primera Division League soccer match on 17 May.  EPA/Fernando Alvarado
epa04751070 Head coach of Real Madrid, Italian Carlo Ancelotti, holds a press conference following a training session held at the Valdebebas sports complex in Madrid, Spain, 16 May 2015. Real Madrid will face Espanyol in a Spanish Primera Division League soccer match on 17 May. EPA/Fernando Alvarado EPA

Ο Κάρλο Αντσελότι εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει και τρίτη σεζόν στη Ρεάλ αλλά πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση αναφορικά με το τι θα γίνει. Ποια η απάντησή του στις φήμες περί Ράφα Μπενίτεθ.

Ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ίσως αυτός που ηλεκτρίζει περισσότερο σε όλη την Ευρώπη αν αναλογιστεί κανείς τις φήμες περί αντικατάστασης του Κάρλο Αντσελότι, όμως ο Ιταλός τεχνικός όχι μόνο δεν επηρεάζεται αλλά διατηρεί ολύμπια ψυχραιμία.

Αυτό το διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν κόντρα στη Χετάφε, με τον 55χρονο τεχνικό να δηλώνει πως θέλει να μείνει στη Ρεάλ αλλά να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ακόμα μιλήσει με τη διοίκηση για να δει τις δικές της προθέσεις.

"Δεν έχω ακόμα μιλήσει στο σύλλογο και ο σύλλογος δεν έχει μιλήσει σε μένα. Θεωρώ ότι είμαι ακόμα ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι ο σύλλογος να μου πει κάτι διαφορετικό. Κυριακή ή Δευτέρα θα βρεθούμε μαζί και θα δούμε ποιο θα είναι το μέλλον μου και ποιο το μέλλον το συλλόγου.

Εάν μείνω θα είναι φανταστικό, επειδή αυτή είναι η επιθυμία μου. Εάν όχι, θα θυμάμαι τα δύο χρόνια που πέρασα εδώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο "Καρλέτο", για να προσθέσει αναφορικά με το θέμα της παραμονής του.

Αντσελότι: "Πιστεύω ότι θα μείνω στη Ρεάλ"

"Η αίσθησή μου είναι πως θα μείνω. Μου αρέσει τόσο ο σύλλογος όσο και η πόλη. Βρίσκομαι εδώ έχοντας ένα επιτελείο κορυφαίου επιπέδου. Είναι οι καλύτεροι στον κόσμο.

Δεν είμαι στενοχωρημένος για τη φετινή σεζόν επειδή θεωρώ ότι έδωσα ό,τι μπορούσα να δώσω και από τον Ρονάλντο δεν μπορούσα να ζητήσω περισσότερα. Μου αρέσει η καλή γνώμη που έχουν για μένα οι παίκτες όμως την απόφαση θα την πάρει η διοίκηση".

Σε ερώτηση επίσης για το πώς σχολιάζει το γεγονός πως το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ ακούγεται ολοένα και περισσότερο για διάδοχός του, ο Αντσελότι απάντησε: "Δεν με ενοχλεί που ακούγεται το όνομα του Μπενίτεθ. Είναι κάτι το φυσιολογικό να ακούγονται τα ονόματα μεγάλων προπονητών".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ