ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Μένω στη Ρεάλ ή σταματώ για έναν χρόνο"

Αντσελότι: "Μένω στη Ρεάλ ή σταματώ για έναν χρόνο"

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι στο ξεκίνημα της ερχόμενης εβδομάδας θα κριθεί το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ξεκαθάρισε πως αν φύγει από τους "μερένγκες" θα μείνει εκτός πάγκων για έναν χρόνο.

"Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο για το μέλλον μου σε σύγκριση με όσα είπα την Παρασκευή. Ακόμα περιμένω.

Νομίζω ότι θα έχω συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τη διοίκηση, πιθανότατα τη Δευτέρα ή την Τρίτη, για να συζητήσω για το μέλλον μου και αυτό του συλλόγου", ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Χετάφε (τελευταίο για τη φετινή La Liga) ο Κάρλο Αντσελότι και πρόσθεσε:

"Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Μίλησα με τους παίκτες επειδή αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι για φέτος. Τους ευχαρίστησα για τις προσπάθειες που έκαναν αυτή τη σεζόν τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές.

Το μέλλον είναι ξεκάθαρο στο μυαλό μου: ή συνεχίζω εδώ ή κάνω διάλειμμα για έναν χρόνο".

Σε ερώτηση για το αν περίμενε να βρεθεί σε αυτή την κατάσταση έ ναν μόλις χρόνο μετά την κατάκτηση του 10ου Champions League με τη Ρεάλ στην πρώτη του μόλις σεζόν στο "Bernabeu", ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε να είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος:

"Ναι, το περίμενα επειδή έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Ρεάλ είναι μία απαιτητική ομάδα και είναι λογικό να αμφισβητείσαι όταν μέρος της σεζόν δεν καταλήγει όπως θα το ήθελες. Είναι κομμάτι της δουλειάς μου.

Πέρυσι πήραμε την Décima και φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Δεν ξεχνώ ούτε τη φετινή ούτε την περασμένη σεζόν. Πρέπει να λαμβάνουμε τα πάντα υπόψη. Θα πρέπει να αξιολογηθεί ό,τι έχει συμβεί τη φετινή σεζόν".

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 7-3

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ