ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αντσελότι: "Έπρεπε να ακούσω που ήθελε να παίζει ο Κριστιάνο"

Αντσελότι: "Έπρεπε να ακούσω που ήθελε να παίζει ο Κριστιάνο"

Ποιος λέει ότι ο προπονητής δεν επηρεάζεται από τα "θέλω" των ποδοσφαιριστών του, ειδικά όταν πρόκειται για "βεντέτες". Ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχθηκε ότι έπρεπε να ακούσει από τον Κριστιάνο που προτιμά να παίζει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Daily Mail", ο τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου, Κάρλο Αντσελότι, παραδέχθηκε ότι όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ, έπρεπε πρώτα να ακούσει από τον Κριστιάνο που προτιμά να παίζει και μετά να προσαρμόσει τα σχέδιά του, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα γιατί δεν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

"Στη Ρεάλ, ο Κριστιάνο ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης κι έπρεπε να ακούσω που προτιμούσε (σ.σ ο ίδιος) να παίζει και μετά να προσπαθήσω να προσαρμοστώ. Αλλά, δεν είναι και τόσο δύσκολο γιατί στον Κριστιάνο αρέσει να παίζει στην αριστερή πλευρά. Ο Μπενζεμά είναι ένας φανταστικός επιθετικός και ο Μπέιλ παίζει δεξιά. Ο λόγος που δεν πήγα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ότι είχα ήδη μιλήσει με τη Ρεάλ. Είναι ο μόνος λόγος", υποστήριξε ο Κάρλο Αντσελότι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ