ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Ανανέωσε χωρίς διαπραγματεύσεις ο Ζιντάν"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane celebrates with the trophy at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. Real won the match 4-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane celebrates with the trophy at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. Real won the match 4-1. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς να μπει σε διαπραγματεύσεις, όπως υποστηρίζει η "Marca".

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τον πιο επιτυχημένο προπονητή των τελευταίων ετών, κατακτώντας επτά τρόπαια (δύο Champions League, δύο Super Cup Ευρώπης, ένα πρωτάθλημα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Supercopa) σε 1,5 σεζόν και έχοντας μόλις επτά ήττες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από την αποκαθήλωση της Μπαρτσελόνα εντός των τειχών και την κατάκτηση του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά, το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είχε πλέον μόνο τυπικό χαρακτήρα.

Εξάλλου, το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ μετά από τον τελικό του Κάρντιφ, παρότι ο Γάλλος τεχνικός δεν ήθελε να μιλήσει γι' αυτό το θέμα.

Το καλοκαίρι πέρασε χωρίς περαιτέρω νύξεις για το ζήτημα, ο "Ζιζού" πανηγύρισε ακόμα ένα τρόπαιο και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο απέναντι στους "μπλαουγκράνα", μέχρι την Τετάρτη, όταν η " Marca" δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η υπογραφή στο νέο συμβόλαιο μπήκε από τον 45χρονο προπονητή.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζιντάν δεν διαπραγματεύτηκε αμοιβές και όρους στο συμβόλαιό του, κάτι που είχε συμβεί και τον Ιανουάριο του 2016, όταν άφησε τη Ρεάλ Καστίγια για να διαδεχθεί τον Ράφα Μπενίτεθ.

Αυτό σημαίνει ότι παρά τις επιτυχίες και τα διαπραγματευτικά ατού που είχε στη φαρέτρα του, δεν χρησιμοποίησε κανένα και απλά υπέγραψε το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 που του προσέφερε η διοίκηση, χωρίς να γίνονται γνωστές οι απολαβές του.

"Το στοίχημα του Φλορεντίνο Πέρεθ αποδείχθηκε τέλειο και η συνέχιση του πρότζεκτ περνούσε και περνά από τον Γάλλο", αναφέρει χαρακτηριστικά το μαδριλένικο μέσο.

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ