ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανανεώνει ως το 2020 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν

El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El técnico de Real Madrid, Zinedine Zidane, apunta durante un partido contra Bayern Munich por la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ και ο Ζινεντίν Ζιντάν δίνουν τα χέρια για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα κρατά τον "Ζιζού" στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ έχει προκριθεί στον τελικό του Champions League, όπου διεκδικεί το 12ο τρόπαιο στην ιστορία της και δεύτερο σερί, κάτι που δεν έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα από τότε που άλλαξε ο θεσμός το 1992.

Βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος να τελειώσει η σεζόν και οι Μαδριλένοι να μην έχουν σηκώσει κανένα από τα δυο τρόπαια ή ένα από τα δυο, διότι τίποτα δεν προεξοφλείται. Εντούτοις, η πορεία της μέχρι στιγμής θεωρείται πέρα ως πέρα επιτυχημένη και ο Ζινεντίν Ζιντάν αναμφίβολα πιστώνεται μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας της ομάδας του.

Ο "Ζιζού" έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να τον "δέσει" και για το μέλλον. Συγκεκριμένα, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Η επέκταση του συμβολαίου πρέπει να θεωρείται δεδομένη σύμφωνα με τη "Marca", η οποία είναι πάντα καλά ενημερωμένη στα θέματα της Ρεάλ, επομένως και σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Βέβαια, ο Ζιντάν έχει τονίσει κατ΄επανάληψη ότι πάνω από συμβόλαια και συμφωνίες είναι η ίδια η ομάδα και η επιτυχία της. Εν ολίγοις, πιστεύει ότι οι συμβάσεις θα πρέπει να υπόκεινται στην επιτυχία ή την αποτυχία της ομάδας. Αν δεν κατακτήσει έναν τίτλο φέτος η "Βασίλισσα", δεδομένα θα είναι μεγάλη αποτυχία.

Ανανεώνει ως το 2020 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζιντάν
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ