ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Μπενζεμά

Ανανεώνει με τη Ρεάλ ο Μπενζεμά

Νέο συμβόλαιο στον Καρίμ Μπενζεμά είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στο τέλος της σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι θα συμπληρώσει περισσότερα από δέκα χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα.

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Καρίμ Μπενζεμά είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ισπανική ΑS, οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μπορεί το τρέχον συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, αλλά οι ιθύνοντες των "μερένγκες" επιθυμούν να τον δέσουν στο "Santiago Bernabéu" μέχρι το 2021 ή το 2022. Αν επιβεβαιωθεί το εν λόγω ρεπορτάζ, τότε ο Γάλλος επιθετικός θα γίνει μέλος της ιστορίας της Ρεάλ, μιας και θα συμπληρώσει 11 ή 12 χρόνια στη Μαδρίτη.

Άξιο αναφοράς είναι ότι θα αυξηθούν οι απολαβές του. Στην παρούσα φάση στοιχίζει στη Ρεάλ 5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Με τα νέα δεδομένα θα παίρνει 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του Φλορεντίνο Πέρεθ επιθυμεί να δείξει έμπρακτα την πίστη της στον 29χρονο στράικερ, μιας και διανύει περίοδο έντονης αμφισβήτησης. Χαρακτηριστικά είναι τα φετινά του νούμερα. Πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 146,3 λεπτά συμμετοχής, ενώ πέρσι χρειαζόταν 92,7.

Ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης απ' το καλοκαίρι του 2009. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί σε 344 αναμετρήσεις, ενώ έχει σκοράρει 173 φορές. Σε ομαδικό επίπεδο έχει κατακτήσει δέκα τίτλους, αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν είναι τα δύο Champions League (2013/14, 2015/16).

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ