ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανανεώνει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Πέπε!

MADRID, SPAIN - DECEMBER 10:  Pepe of Real Madrid CF in action during the La Liga match between Real Madrid CF and RC Deportivo La Coruna at Estadio Santiago Bernabeu on December 10, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - DECEMBER 10: Pepe of Real Madrid CF in action during the La Liga match between Real Madrid CF and RC Deportivo La Coruna at Estadio Santiago Bernabeu on December 10, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "A Bola", ο Πέπε αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις... σειρήνες απ' την Κίνα και θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Το μέλλον του Πέπε στη Μαδρίτη ήταν αβέβαιο, καθώς οι διοικούντες τη Ρεάλ δεν έδειχναν διάθεση να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο αμυντικό, ενώ παράλληλα οι ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις απ' την Κίνα έβαζαν σε σκέψεις τον ίδιο.

Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία 24ωρα υπήρξε ανατροπή δεδομένων, καθώς όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα "A Bola", ο 33χρονος άσος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των "μερένγκες" για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2018 (το υπάρχον ολοκληρωνόταν το 2017) με ετήσιες αποδοχές ύψους 5.000.000 ευρώ.

Οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως ο λόγος πίσω απ' την απόφαση του Πέπε είναι η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Ο έμπειρος στόπερ θέλει να δώσει το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας και θεωρεί πως μόνο μέσω της Ρεάλ θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει μία θέση στην 23άδα του Φερνάντο Σάντος.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος ανήκει στο δυναμικό της Ρεάλ απ' το καλοκαίρι του 2007, όταν τον απέκτησε έναντι 30.000.000 ευρώ απ' την Πόρτο. Αν ολοκληρώσει το νέο συμβόλαιο, τότε θα συμπληρώσει παραπάνω από μία δεκαετία με τη φανέλα των "μερένγκες".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ