ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωση της Ρεάλ κατά Πλατινί

Ανακοίνωση της Ρεάλ κατά Πλατινί

Με επίσημη ανακοίνωση της, η Ρεάλ Μαδρίτης επιτίθεται στον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για τα σχόλια που έχει κάνει σχετικά με τον φετινό νικητή της "Χρυσής Μπάλας", υπερασπιζόμενη τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ανακοίνωση κατά του Μισέλ Πλατινί και υπέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, εξέδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης. Αφορμή είναι τα σχόλια που έχει κάνει ο πρόεδρος της UEFA αναφορικά με τον φετινό νικητή της "Χρυσής Μπάλας" και αναφέρει πως το βραβείο πρέπει να πάει στον Πορτογάλο για τα επιτεύγματά του.

Ο Γάλλος παράγοντας έχει πει πως νικητής πρέπει να είναι παίκτης της εθνικής Γερμανίας που κατέκτησε το Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τη Ρεάλ να υποστηρίζει πως είναι ένα ατομικό βραβείο και πρέπει να πηγαίνει στον καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Βλέποντας τις δηλώσεις του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, αναφορικά με το νικητή της Χρυσής Μπάλας, η Ρεάλ θα ήθελε να υπογραμμίσει τα εξής:

Πρώτον, είναι έκπληξη οι συνεχείς δηλώσεις του σχετικά με τις προτιμήσεις του για την επιλογή του νικητή της Χρυσής Μπάλας, ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι είναι πρόεδρος της UEFA. Θα πρέπει να υπερισχύει η απόλυτη αμεροληψία.

Δεύτερον, η "Χρυσή Μπάλα" είναι ένα ατομικό βραβείο και όχι ομαδικό, το οποίο δίνεται στον καλύτερο παίκτη του κόσμου και εμείς πιστεύουμε ότι για να διατηρήσει το πρεστίζ του, αυτοί που λαμβάνουν μέρος στην ψηφοφορία, θα πρέπει να σκέφτονται αποκλειστικά τα ατομικά επιτεύγματα των παικτών.

Τέλος, πιστεύουμε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε χωρίς καμία αμφιβολία την καλύτερη επαγγελματική του χρονιά ατομικά, κατακτώντας το Champions League, το "Χρυσό Παπούτσι" και πέτυχε τα πιο πολλά γκολ σε μια σεζόν στο Champions League, όπως και στο Copa Del Rey. Επίσης, πήρε το βραβείο για τον πρώτο σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αυτή την σεζόν, κέρδισε το ευρωπαϊκό Super Cup, σκόραρε και στα δυο ματς, έχει πετύχει 20 γκολ στα πρώτα 12 ματς του πρωταθλήματος, τα οποία επιβεβαιώνουν την σπουδαία φόρμα του και διαβεβαιώνουν ότι περισσότερο από ποτέ τού αξίζει η Χρυσή Μπάλα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ