ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ

Ανακοίνωσε Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ

"Χάμες Ροντρίγκες, ο νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης", τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Μία μεταγραφή που ξεπέρασε τα 78.000.000 ευρώ.

Ο πρώην πλέον παίκτης της Μονακό πέρασε με επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τους Μαδριλένους.

Ο 23χρονος άσος, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το Νο 10 αναμένεται να παρουσιαστεί το βράδυ (21.00 ώρα Ελλάδας) από τη νέα του ομάδα.

Το παρών στην διαδικασία θα δώσει και ο πρέσβης της Κολομβίας στην Μαδρίτη, Φερνάντο Καρίγιο. Αναμένονται περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι στην επίσημη παρουσίαση του νέου αστεριού της Ρεάλ.

Ανακοίνωσε Χάμες Ροντρίγκες η Ρεάλ

Αύριο αναμένεται να ξεναγηθεί στο προπονητικό κέντρο της ισπανικής ομάδας και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για ολιγοήμερες διακοπές με την γυναίκα του και την κόρη του μέχρι και την 1η Αυγούστου.

Όταν η "Βασίλισσα" αδειάζει τα ταμεία της

Ακολούθως θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του συλλόγου. Οι ετήσιες απολαβές του Χάμες Ροντρίγκες ανέρχονται στα 7.000.000 ευρώ. Πρόκειται για το δεύτερο θερινό μεταγραφικό χτύπημα της "βασίλισσας" μετά τον Τόνι Κρόος.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τους "καφετέρος" πετυχαίνοντας έξι γκολ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ