ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Βέργο η Ρεάλ Μαδρίτης

Ανακοίνωσε Βέργο η Ρεάλ Μαδρίτης

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι και επισήμως ο Νίκος Βέργος. Ο 20χρονος στράικερ υπέγραψε συμβόλαιο στους "μερένγκες", οι οποίοι προχώρησαν την Τετάρτη (31/8) στην επισημοποίηση του deal. (PHOTO).

Ο δανεισμός του Νίκου Βέργου στη Ρεάλ Μαδρίτης από τον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Οι "μερένγκες" επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με τον 20χρονο Έλληνα επιθετικό, ο οποίος θα παίξει στην Καστίγια, στη δεύτερη ομάδα.

Ο Κιλκισιώτης επιθετικός αναφέρθηκε στη συμφωνία του με την ισπανική ομάδα λέγοντας τα εξής: " Θέλω να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου". Η Ρεάλ ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της: " Ένας... καθαρόαιμος επιθετικός, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Ένας δυναμικός στράικερ με εξαιρετικές πάσες, που έχει το εύκολο γκολ".

Ανακοίνωσε Βέργο η Ρεάλ Μαδρίτης

(Ο Βέργος με τον εκπρόσωπό του, Πάνο Γαλαριώτη)

Ο Νίκος συνήθως αγωνίζεται ως σέντερ φορ, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός". Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στην καριέρα του Βέργου, ο οποίος μπορεί να ανήκει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ, αλλά και μόνο ότι θα συναναστρέφεται με τις σπουδαίες προσωπικότητες της πρώτης ομάδας, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς πόσο πολύ θα βοηθηθεί στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Βέργος!
Αυτή είναι η Καστίγια που απέκτησε τον Βέργο
Νίκος Βέργος: ο εκλεκτός με το νούμερο 9
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ