ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ανακοίνωσε Οντριοθόλα η Ρεάλ

Spain's Alvaro Odriozola listens to the national anthems before an international friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo)
Spain's Alvaro Odriozola listens to the national anthems before an international friendly soccer match between Spain and Tunisia in Krasnodar, Russia, Saturday, June 9, 2018. (AP Photo) AP

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε πως ήρθε σε συμφωνία με τη Σοθιεδάδ για την απόκτηση του Άλβαρο Οντριοθόλα, o οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών με τους "μερένγκες".

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι κι επίσημα ο Άλβαρο Οντριοθόλα. Οι "μερένγκες" ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τη Σοθιεδάδ για την απόκτηση του 22χρονου δεξιού μπακ, o οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο έξι ετών.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ρεάλ κατέβαλε 40.000.000 ευρώ στη Σοθιεδάδ, όση δηλαδή ήταν κι η ρήτρα στο συμβόλαιό του, προκειμένου να τον κάνει "δικό" της. Ο Οντριοθόλα προέρχεται απ' τα τμήματα υποδομής της Σοθιεδάδ και την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Χάρη στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε, ο Τζουλέν Λοπετέγκι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ως μπακ απ του Ντάνι Καρβαχάλ. Ωστόσο, ο Φερνάντο Ιέρο προτίμησε να χρησιμοποιήσει ως δεξιό μπακ τον Νάτσο, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει ούτε μία συμμετοχή.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ