ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αμυντική επίδοση για ρεκόρ από Ρεάλ και Νάβας

Αμυντική επίδοση για ρεκόρ από Ρεάλ και Νάβας

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κέιλορ Νάβας έχουν οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε αμυντική επίδοση που... τρομάζει και τον ίδιο στο κυνήγι ρεκόρ.

Ο Κέιρολ Νάβας μπορεί να μην κατέρριψε το ρεκόρ Μιγκέλ Άνχελ αλλά πλέον, έχοντας ισοφαρίσει τον Ίκερ Κασίγιας, έχει βάλει στόχο το ρεκόρ του Πάκο Μπούγιο που κρατάει από τη σεζόν 1994-95.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Κοσταρικανού δίνουν σιγουριά στην άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς έχει δεχτεί μόλις δυο γκολ, και τα δυο εκτός έδρας.

Εντός έδρας, μέχρι στιγμής, έχει κρατήσει το μηδέν στους τέσσερις αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Ο Νάβας έχει ισοφαρίσει την επίδοση του "Άγιου Ίκερ" που κρατούσε από το 2009-10 και επόμενος στόχος του είναι οι 8 σερί αγώνες χωρίς να δεχτεί γκολ του Πάκο Μπούγιο από το 1994-95.

Οι επόμενοι τέσσερις εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ είναι με τις Λας Πάλμας (31/10), Μπαρτσελόνα (21/11), Χετάφε (6/12) και Ράγιο Βαγιεκάνο (20/12).

Στο ίδιο μοτίβο και η άμυνα της Ρεάλ

Η επίδοση των δυο γκολ κατά σε οχτώ αγωνιστικές είναι η δεύτερη καλύτερη στην ιστορία της "βασίλισσας" στο πρωτάθλημα. Τη σεζόν 1997-98 είχε δεχτεί μόλις ένα γκολ στον ίδιο αριθμό αγωνιστικών και είχε σκοράρει 12 φορές.

Δυο γκολ είχε δεχτεί το μακρινό 1987-88 σε οχτώ, πάντα, αγωνιστικές. Εκείνη τη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης είχε "βρει" δίχτυα 32 φορές.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ