ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα σε Ζιντάν και Αζάρ

Αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα σε Ζιντάν και Αζάρ

Αμοιβαίος σεβασμός φαίνεται να κυριεύει τους Ζινεντίν Ζιντάν και Εντέν Αζάρ, μιας και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Σημαντικό στοιχείο για πιθανή μεταγραφή του Βέλγου στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αμοιβαία φαίνεται πως είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε Ζινεντίν Ζιντάν και Εντέν Αζάρ, ύστερα από δηλώσεις των δύο. Αφορμή για τις παρακάτω αναφορές είναι φυσικά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον ποδοσφαιριστή της Τσέλσι.

Όπως είναι γνωστό, ο 26χρονος βρίσκεται στο "ραντάρ" των πρωταθλητών Ευρώπης, οι οποίοι κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο θα κάνουν την τελική τους κίνηση, ώστε να αποσπάσουν την υπογραφή του.

"Ο Ζιντάν είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ήταν έξυπνος όταν αγωνιζόταν. Μπορεί να μην ήταν γρήγορος, αλλά μπορούσε να κάνει τα πάντα με την μπάλα. Σκόραρε αρκετά γκολ σε τελικούς διοργανώσεων και ήταν πολύτιμος για την ομάδα του", δήλωσε ο Αζάρ στην τελευταία του συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι.

Βέβαια, η γνώμη του Γάλλου τεχνικού δεν διαφοροποιείται αρκετά, μιας και μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ: "Ο Αζάρ θα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους σε μερικά χρόνια.

Είναι πολύ καλός κι έχει περιθώρια βελτίωσης. Θα ήθελα με κλειστά τα μάτια να έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, εκείνος είναι ο τρίτος αγαπημένος μου. Είναι υπέροχο να τον βλέπω να αγωνίζεται".

AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ