ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αμφίβολος για τη ρεβάνς με την Παρί και ο Μόντριτς

Αμφίβολος για τη ρεβάνς με την Παρί και ο Μόντριτς
AP PHOTO/PAUL WHITE

Μετά από τον Μαρσέλο και τον Τόνι Κρόος, εξαιρετικά αμφίβολος για τη ρεβάνς του 3-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν είναι και ο Λούκα Μόντριτς για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι γεγονός πως η ανατροπή από 0-1 σε 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Παρί Σεν Ζερμέν, για τους ''16'' του Champions League, της έδωσε ένα αρκετά καλό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Παρίσι.

Τα αμυντικά προβλήματα, όμως, που έδειξαν οι "μερένγκες" στην εκτός έδρας νίκη με 5-3 επί της Μπέτις δεν είναι τα μόνα θέματα που καλείται να επιλύσει ο Ζινεντίν Ζιντάν εν όψει Γαλλίας.

Μετά από τον τραυματισμό του Μαρσέλο στην αναμέτρηση της Κυριακής και το χτύπημα στο γόνατο του Τόνι Κρος, έρχεται να προστεθεί και ο Λούκα Μόντριτς στη λίστα με τα προβλήματα του Γάλλου τεχνικού για τη ρεβάνς της 6ης Μαρτίου.

Ο Κροάτης μέσος είχε έντονο πόνο στον μηρό και δεν θα προπονηθεί σήμερα (20/02), ενώ αναμένεται να πάει για εξετάσεις στο νοσοκομείο "Sanitas La Moraleja" της Μαδρίτης, όπως αναφέρει η ''ABC''.

Τα προβλήματα αυξάνονται αντί να μειώνονται για τους ''μερένγκες'', με τον Ζιντάν να καλείται να βρει λύσεις για να πετύχει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και να διατηρήσει ''ζεστές'' τις ελπίδες των φίλων της Ρεάλ για το τρίτο συνεχόμενο Champions League.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ