ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αλόνσο: "Θα ήθελα τον Ρονάλντο στην Μπάγερν"

Αλόνσο: "Θα ήθελα τον Ρονάλντο στην Μπάγερν"

Με δηλώσεις του σε ισπανικό μέσο, ο Τσάμπι Αλόνσο αναφέρθηκε στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζινεντίν Ζιντάν. Επιπλέον, έκανε τη δική του εκτίμηση για το Clasico (3/12).

Ο Τσάμπι Αλόνσο μίλησε σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, για τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά και για το προσεχές παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης (3/12 17:15).

Για τον Ρονάλντο: "Ο Κριστιάνο έχει προσαρμοστεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι κεντρικός επιθετικός, αλλά επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Γνωρίζει από πριν που θα καταλήξει η μπάλα και πολλές φορές σκοράρει με το πρώτο άγγιγμα. Θα ήθελα να είχαμε τον Ρονάλντο στην Μπάγερν Μονάχου. Κάθε χρόνο τα νούμερά του είναι εκπληκτικά".

Για την πορεία του Ζιντάν στην προπονητική: "Φυσικά, ο Ζιντάν με έχει εκπλήξει ως προπονητής. Δεν ήξερα τι μπορεί να κάνει. Ήταν σημαντικός ακόμη κι όταν ήταν βοηθός του Αντσελότι. Δεν μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Επιπλέον, κατέκτησε το Champions League πριν από μερικούς μήνες, συνεχίζοντας την κυριαρχία της Ρεάλ στη διοργάνωση".

Επιπλέον, έκανε σχόλιο για το Clasico (3/12 17:15): "Η Ρεάλ παρουσιάζει σταθερότητα, όταν πλησιάζουν σημαντικά ματς. Στο συγκεκριμένο θα πάει με 'αέρα' ανωτερότητας. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία".

"Η Μπαρτσελόνα μερικές φορές δεν τα πάει καλά σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ακόμα, έχει αλλάξει τον τρόπο που αγωνίζεται. Πλέον, προτιμά να 'χτυπά' στην αντεπίθεση. Όταν ήταν προπονητής ο Γκουαρδιόλα κρατούσε περισσότερο την μπάλα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ