ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αλλαγή "σκυτάλης" στο τέρμα της Ρεάλ

Αλλαγή "σκυτάλης" στο τέρμα της Ρεάλ

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο ο Ίκερ Κασίγιας αναμένεται να καθίσει στον πάγκο απέναντι στην Έλτσε, με τον Κέιλορ Νάβας να παίρνει τα γάντια του βασικού.

Οι κακές εμφανίσεις του Ίκερ Κασίγιας σε συνδυασμό με τις διαμαρτυρίες των οπαδών των "μερένγκες", επέβαλλαν μία αλλαγή (προ)σχεδιασμένη κάτω από δοκάρια της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Κέιλορ Νάβας να είναι στη βασική ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κάρλο Αντσελότι απέναντι στην Έλτσε.

"Κόντρα στην Έλτσε, θα αλλάξουμε κάτι", είπε το πρωί της Δευτέρας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι, χωρίς να αποσαφηνίζει το περιεχόμενο του λόγου του.

Η Marca που έχει πηγές προσκείμενες στη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί βέβαιο και δεδομένο ότι ο Κέιλορ Νάβας θα πάρει τη θέση του Ίκερ Κασίγιας στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός των "μερένγκες" ανακοίνωσε την απόφασή του στους δύο τερματοφύλακες, ο "Σαν Ίκερ' δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ούτε νιώθει ενοχλήσεις, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η αλλαγή αυτή θα είναι στο πλαίσιο ενός rotation ή ο Κοσταρικανός γκολκίπερ θα πάρει σπίτι του τη φανέλα του βασικού.

Έτσι η αρχική ιδέα του Κάρλο Αντσελότι να αγωνίζεται ο Κασίγιας στο πρωτάθλημα και στο Champions League και ο Κέιλορ Νάβας στο Κόπα δελ Ρέι, εγκαταλείπεται και το debate που γέμιζε τα πρωτοσέλιδα των ισπανικών εφημερίδων (και το οποίο αρνούνταν κατηγορηματικά ο Αντσελότι) παίρνει σάρκα και οστά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ