ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Αιχμές" Ίσκο για Ζιντάν: "Ίσως εγώ να είμαι το πρόβλημα στη Ρεάλ"

"Αιχμές" Ίσκο για Ζιντάν: "Ίσως εγώ να είμαι το πρόβλημα στη Ρεάλ"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Ίσκο ξέσπασε μετά από το χατ τρικ που σημείωσε απέναντι στην εθνική Αργεντινής και άφησε αιχμές για τη Ρεάλ και τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ίσκο ήταν ο κορυφαίος παίκτης της εθνικής Ισπανίας στον ιστορικό θρίαμβο με 6-1 επί της Αργεντινής, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης, σημειώνοντας χατ τρικ.

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν πάνω του μετά από τον αγώνα, όπως και τα δημοσιογραφικά μικρόφωνα, ζητώντας του εξηγήσεις για τους λόγους που δεν έχει φανέλα βασικού στη Ρεά.

"Στη Ρεάλ δεν έχω την εμπιστοσύνη που χρειάζεται ένας παίκτης. Οι αγώνες με την εθνική ομάδα μου δίνουν ζωή, εδώ έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Θέλω να δείξω ότι είμαι ένας καλός παίκτης. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι μου δείχνει πίστη με τα λεπτά συμμετοχής που μου δίνει", τόνισε αρχικά για να αφήσει αιχμές στη συνέχεια: "Ίσως εγώ να είμαι το πρόβλημα στη Ρεάλ. Δεν γνωρίζω πώς να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ζινεντίν Ζιντάν".

Αντίστοιχες ερωτήσεις δέχθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "φούρια ρόχα" στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο δεν θέλησε να ρίξει "λάδι στη φωτιά" : "Δεν θα μιλήσω για τις αποφάσεις της Ρεάλ και του Ζιντάν. Δεν έμαθα κάτι νέο από τις εμφανίσεις του Ίσκο. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας. Ελπίζω ότι θα είναι πιο χαρούμενος με τον σύλλογό του στους επόμενους δύο μήνες και τότε να μας έρθει ξανά".

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ