ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αγωνία για τους τραυματίες στη Ρεάλ ενόψει Clásico

Αγωνία για τους τραυματίες στη Ρεάλ ενόψει Clásico

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης κάνουν αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν το Clásico με την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε ποιοι συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες να δώσουν το παρών.

Το Προπονητικό Κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης έχει "ερημώσει" τις τελευταίες ημέρες, αφού συνολικά 15 ποδοσφαιριστές έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά τους συγκρότημα για τις αναμετρήσεις των προκριματικών του Μουντιάλ.

Παρ' όλα αυτά, τέσσερις πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές των "μερένγκες" είναι καθημερινά στο "Valdebebas", καθώς συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους, ελπίζοντας πως θα δώσουν το παρών στο Clásico με την Μπαρτσελόνα στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος για τους Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καζεμίρο και Καρίμ Μπενζεμά. Το ιατρικό επιτελείο των μαδριλένων έχει πέσει... πάνω τους προκειμένου να είναι έτοιμοι για την σπουδαία αναμέτρηση με τους "μπλαουγκράνα". Η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων βοηθάει ώστε να καλυφθεί το χαμένο έδαφος.

Εκείνος που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στο Clásico είναι ο Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός τραυματίστηκε στις 10 Οκτωβρίου, στην αναμέτρηση της "Φούρια Ρόχα" με την Αλβανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Ο αρχηγός της Ρεάλ έχει ανεβάσει ρυθμούς και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την "Μπάρτσα".

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Καζεμίρο είναι πιο... περίπλοκη, αφού σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος μέσος χρειάζεται ακόμα 2-3 εβδομάδες προκειμένου να βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο. Παρ' όλα αυτά, ο νεαρός μέσος θα δώσει μεγάλη μάχη με τον χρόνο και ευελπιστεί να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν.

Τέλος, οι Πέπε και Μπενζεμά έχουν υποστεί μυϊκούς τραυματισμούς, με το χρόνο επιστροφής τους στη δράση να υπολογίζεται περίπου στις 15 ημέρες. Επομένως, έστω και οριακά, δεν αποκλείεται να προλάβουν το μεγάλο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο... ραντάρ της Γιουβέντους ο Ροντρίγκες
Μετά την ανανέωση, ήρθε το βραβείο για τον Ρονάλντο!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ