ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αγόρασε δύο "ελπίδες" από τη Σαραγόσα

Αγόρασε δύο "ελπίδες" από τη Σαραγόσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου διεθνούς στόπερ, Ζεσούς Βαγιέχο και του 16χρονου τερματοφύλακα, Ντάριο Ράμος, οι οποίοι άνηκαν στο δυναμικό της Σαραγόσα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αρκείται στις μεταγραφές ορισμένων από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, αλλά, φροντίζει για το μέλλον προσθέτοντας στο δυναμικό της μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα.

Δύο από αυτά είναι ο πρόσφατα ανακηρυχθείς πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία U19 - στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 που διοργανώθηκε στη χώρα μας -, Ζεσούς Βαγιέχο και ο βασικός γκολκίπερ της Ισπανίας U16, Ντάριο Ράμος.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές ανήκαν στο ρόστερ της Σαραγόσα, όμως, εφεξής θα ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώτος δεν θα μεταβεί άμεσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε αντίθεση με τον δεύτερο, ο οποίος θα προπονείται με την ομάδα Νέων.

Η μεταγραφή του Βαγιέχο εκτιμάται ότι κόστισε 6 εκατομμύρια ευρώ, διότι θεωρείται ο πλέον ταλαντούχος Ισπανός στόπερ της ηλικίας του και η Σαραγόσα δεν τον παραχωρούσε έναντι μικρότερου τιμήματος.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ