ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αγνόησε την Ρεάλ ο Μπέιλ

Αγνόησε την Ρεάλ ο Μπέιλ
Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησε από τον Γκάρεθ Μπέιλ να μην αγωνιστεί κόντρα στην Ανδόρα για να είναι ξεκούραστος, όμως ο ίδιος τους... αγνόησε, αφού θέλει να γιορτάσει την πρόκριση στο EURO 2016.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ουαλία θα συμμετέχει σε τελική φάση EURO, ενώ θα πάρει μέρος σε μεγάλη διοργάνωση μετά το 1958 και το Μουντιάλ της Σουηδίας!

Όπως είναι λογικό το τελευταίο παιχνίδι του δεύτερου ομίλου στο Κάρντιφ με αντίπαλο την Ανδόρα θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να ετοιμάζουν εκπλήξεις σε όσους παραβρεθούν στο γήπεδο.

Όλα αυτά για τον... απλό κόσμο. Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, ακόμα κι αν πρόκειται για τέτοια στιγμή, υπάρχουν κάποιοι άγραφοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν. Σύμφωνα με την Mirror, λοιπόν, οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν από τον Μπέιλ να επιστρέψει στην Ισπανία έτσι ώστε να ξεκουραστεί και προετοιμαστεί κατάλληλα για τη δύσκολη συνέχεια.

Το ίδιο συνέβη και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη νίκη της Πορτογαλίας με 2-1 επί της Σερβίας.

Τους αγνόησε

Όπως ισχυρίζονται οι Άγγλοι, ο Μπέιλ όχι μόνο αρνήθηκε να επιστρέψει αλλά δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει μιας και θέλει να ζήσει από κοντά τις μοναδικές στιγμές στην πατρίδα του.

"Όλοι ξέρουν πόσο σημαντική είναι η πατρίδα για μένα και πόσο περήφανος είμαι όταν αγωνίζομαι με το εθνόσημο", φέρεται να είπε ο 26άχρονος άσος που ζήτησε από τον προπονητή του να του δώσει χρόνο με την Ανδόρα.

Θυμίζουμε πως ο Μπέιλ έχασε τέσσερα παιχνίδια λόγω τραυματισμού με την "βασίλισσα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ