ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Άφησε εκτός αποστολής Ρονάλντο, Κρόος ο Ζιντάν στη Ρεάλ

El jugador de Real Madrid, Cristiano Ronaldo, festeja un gol contra Bayern Munich en la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP)
El jugador de Real Madrid, Cristiano Ronaldo, festeja un gol contra Bayern Munich en la Liga de Campeones el miércoles, 12 de abril de 2017, en Munich, Alemania. (Andreas Gebert/dpa via AP) AP

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή για το ματς με τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια τους Ρονάλντο, Κρόος θέλοντας να τους δώσει ανάσες ενόψει Champions League και των αγώνων με την Ατλέτικο.

Με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών της θα αντιμετωπίσει η Ρεάλ την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια την Τετάρτη το βράδυ εκτός έδρας.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν γνώριζε πριν από την αναμέτρηση ότι δεν θα είχε στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ράμος και τους τραυματίες Πέπε και Μπέιλ.

Θέλησε όμως να δώσει ανάσα και σε δυο ακόμα ποδοσφαιριστές του ενόψει της συνέχειας τόσο στο Champions League και τα ματς που ακολουθούν με την Ατλέτικο όσο και στην Ισπανία όπου το Σάββατο η Ρεάλ θα υποδεχθεί την Βαλένθια.

Αντίθετα και σε σχέση με το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα ο Ζιντάν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του τον Βαράν ο οποίος και αναμένεται να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Νάτσο.

Photo credits: AP Photo/Andreas Gebert

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ