ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υποτροπή ο Γουνδουλάκης

Υποτροπή ο Γουνδουλάκης
INTIME SPORTS

Ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Φανούρης Γουνδουλάκης που υπέστη υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό του από την συμμετοχή του στο φιλικό με την Επισκοπή.

Άσχημα τα νέα από το ιατρικό δελτίο της Τρίτης για τον Πλατανιά καθώς ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε δυο παίκτες του να μην μετέχουν στο πρόγραμμα λόγω τραυματισμών και να μένουν εκτός πλάνων για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αρχικά ο Φανούρης Γουνδουλάκης υπέστη υποτροπή σε παλιότερο τραυματισμό και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα σχεδόν κάτι το οποίο σημαίνει ότι ίσως παίξει και πάλι την νέα χρονιά.

Το έτερο πρόβλημα έχει να κάνει με τον Ζουμπουλάκη ο οποίος έσπασε το δάχτυλο του χεριού του και θα μείνει και αυτός εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγες μέρες και ίσως δεν είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου για το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή.

Αντίθετα στις προπονήσεις της ομάδας του Πλατανιά μετείχε την Τρίτη ο Ναζλίδης ο οποίος και δήλωσε παρών ενόψει της συνέχειας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου της ομάδας του Πλατανιά αναφέρει:

"Αγωνιστικά παιχνίδια με στόχο την τακτική και μυϊκή ενδυνάμωση περιελάμβαναν οι σημερινές προπονήσεις, που πραγματοποιήθηκαν το πρωί και το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέπλιακ, Σέχου.

Από τις ιατρικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο Γουνδουλάκης υπέστη υποτροπή στο τραύμα που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα και αναμένεται να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για 20 – 25 ημέρες.

Κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη στην πρωινή προπόνηση ο Ζουμπουλάκης. τέσσερις μέρες εκτός

Η αυριανή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί, στο Μάλεμε".

Από εκεί και πέρα στον Πλατανιά δεν άρεσε η αλλαγή του προγράμματος καθώς η ομάδα των Χανίων θα δώσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας. Συγκεκριμένα οι Χανιώτες θα παίξουν το Σάββατο με την Καλλονή, εν συνεχεία την Τετάρτη (3/12) με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και θα κλείσουν αυτό το σερί αντιμετωπίζοντας την Βέροια το Σάββατο (6/12).

Δεν αποκλείεται μάλιστα οι άνθρωποι του Πλατανιά να κανονίσουν να μην επιστρέψουν στα Χανιά προκειμένου να μην χάσουν χρόνο με τα ταξίδια και υπάρξει και επιπλέον κούραση.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ