ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπολογίζει σε Στόιτσεφ ο Ρόκα στον Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανουέλ Ρόκα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ αλλά έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Στόιτσεφ.

Ο Πλατανιάς αντιμετωπίζει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι που γίνεται ακόμα πιο δύσκολο από τις απουσίες που έχουν οι γηπεδούχοι. Ο Μανουέλ Ρόκα για πολλούς λόγους δεν έχει διάφορους παίκτες στην διάθεση του καθώς άλλοι είναι τιμωρημένοι ή εκτός ομάδας όπως ο Στάθης και άλλοι τραυματίες.

Αντίθετα όμως για πρώτη φορά μπορεί να υπολογίζει στον Μίλος Στόιτσεφ ο οποίος τις τελευταίες μέρες προπονείται κανονικά με την ομάδα των Χανίων.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια, για τη 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Στη σημερινή τελευταία προπόνηση, δόθηκε έμφαση στην τακτική, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Τόσο την Πέμπτη, όσο και σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε, οΜίλος Στόιτσεφ, ο οποίος συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή που αποτελείται από 18 παίκτες.

Συγκεκριμένα: Κοκκαλάς, Κασωτάκης, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ουές, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Ντεβέσα, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Γκρζέλτσακ, Γκιουρζίντερ".

Υπολογίζει σε Στόιτσεφ ο Ρόκα στον Πλατανιά
TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ