ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπογράφει για 2 χρόνια στον Πλατανιά ο Στάθης

Υπογράφει για 2 χρόνια στον Πλατανιά ο Στάθης
Στάθης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Στάθης είναι ο ποδοσφαιριστής που θα καλύψει το κενό του Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Πλατανιά. Ο 29χρονος δεξιός μπακ είναι στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Πλατανιάς πούλησε τον Ουσμάν Κουλιμπαλί στον Παναθηναϊκό και υποχρεώθηκε να ψάξει για τον αντικατάστατη του. Ο "εκλεκτός" βρέθηκε στο πρόσωπο του Γιάννη Στάθη (δεξιά στη φωτ.). Ο 29χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στα Χανιά και την Παρασκευή (2/9) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Ο Αθηναίος ακραίος αμυντικός προέρχεται από γεμάτη χρονιά στον Λεβαδειακό, στον οποίο κατέγραψε 27 συμμετοχές. Μάλιστα στις αρχές του καλοκαιριού βρέθηκε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά η μεταγραφή του όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr οδηγήθηκε σε "ναυάγιο".

Ο Στάθης (είναι γεννημένος στις 20/5/1987), που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Παναθηναϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηλυσιακό, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό και ΟΦΗ. Ο Πλατανιάς είχε κάνει κρούση στον Γιάννη Σκόνδρα του ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ