ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπέγραψε στον Πλατανιά ο Νίλι

LUIS ENRIQUE DA ISNTRUCCIONES A NILI
LUIS ENRIQUE DA ISNTRUCCIONES A NILI LIBRE USO

Υπέγραψε στον Πλατανιά ο 23χρονος δεξιός μπακ, Νίλι, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλμπαθέτε. Η συμφωνία του Ισπανού με την ομάδα των Χανίων θα διαρκέσει έως το καλοκαίρι.

Η επόμενη προσθήκη για τον Πλατανιά είναι ο Φρανθίσκο Χοσέ Περδόμο Μπόρχες, ή Νίλι. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έλυσε το συμβόλαιό του με την Αλμπαθέτε στην οποία έπαιζε και υπέγραψε μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα των Χανίων. Την Παρασκευή (26/1) θα ανακοινωθεί η απόκτησή του.

O Ισπανός γεννήθηκε στις 18 Φλεβάρη του 1994 στη Λας Πάλμας και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας των Κανάριων Νήσων. Αρχικά για τη δεύτερη ομάδα και τη σεζόν 2015-2016 στην πρώτη ομάδα της "ουνιόν", συμπαίκτης με τον Αργεντινό επιθετικό της ΑΕΚ, Σέρχιο Αραούχο. Την περυσινή σεζόν ήταν στην Μπαρτσελόνα (στη δεύτερη ομάδα) και στην αρχή της τρέχουσας αποκτήθηκε από την Αλμπαθέτε.

Φέτος είχε ένα γκολ (κόντρα στην πρώην του ομάδα, Μπαρτσελόνα Β', κατά σύμπτωση) σε εννιά συμμετοχές στη Segunda Division, ενώ αγωνίστηκε και στο Copa del Rey στον αποκλεισμό από την Οσασούνα.

Φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας των "μπλαουγκράνα" - υπό την τεχνική ηγεσία του Λουίς Ενρίκε - την 30ή Νοέμβρη του 2016, όταν και πήρε τη θέση του Σαμουέλ Ουμτιτί, στην ίδια ενδεκάδα με Ραφίνια (νυν Ίντερ), Αρντά Τουράν (νυν Μπασάκσεχιρ), Αλέις Βιδάλ, Λουκά Ντιν και Γιάσπερ Σίλεσεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ