ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπέγραψε στον Πλατανιά ο Γκζέλτσακ

Υπέγραψε στον Πλατανιά ο Γκζέλτσακ
Γκζέλτσακ

Στον Πλατανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο 29χρονος Πολωνός επιθετικός, Πιοτρ Γκζέλτσακ. Υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας και η επισημοποίηση του deal θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Ενίσχυση στη γραμμή κρούσης για τον Πλατανιά. Ο Πολωνός Πιοτρ Γκζέλτσακ ( Piotr Grzelczak) πέρασε με επιτυχία από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και ακολούθως υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα των Χανίων. Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή είναι η ανακοίνωση, η οποία θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Ο 29χρονος φορ βρισκόταν από την Κυριακή (25/6) στα Χανιά και σήμερα (26/6) πέρασε από εξετάσεις και υπέγραψε. Μέχρι πρότινος έπαιζε στη χώρα του, στην Górnik Łęczna. Σημείωσε έξι γκολ στο πρωτάθλημα (πρώτη κατηγορία), ενώ μέτρησε και τέσσερις ασίστ.

Έχει περάσει ακόμα από Widzew Lodz, Pelikan Lowicz, Lechia Gdansk, Polonia Warsaw και J. Bialystok. Το 2013 ο Γκζέλτσακ, όταν αγωνιζόταν στην Lechia Gdansk, τέθηκε αντιμέτωπος σε φιλικό με τη Μπαρτσελόνα και έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ