ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπέγραψε ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Υπέγραψε ο Ζαραδούκας στον Πλατανιά

Ο Γιάννης Ζαραδούκας βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας των Χανίων την Δευτέρα το μεσημέρι και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους.

Κάτοικος Χανίων για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα θα είναι ο Γιάννης Ζαραδούκας με τον αριστεροπόδαρο αμυντικό να υπογράφει την Δευτέρα το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους καθώς τα είχε βρει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας από την Παρασκευή. Ο Ζαραδούκας έγινε έτσι ο τρίτος μετά τους Δημήτρη και Γουνδουλάκη που υπογράφουν συμβόλαιο και αναμένεται το ίδιο να γίνει και με τον Κώστα Μενδρινό και να κλείσει έτσι ο κύκλος των ανανεώσεων με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο έμπειρος διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του προέδρου έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.

Πλέον ο Ζαραδούκας απαλλαγμένος από το που θα συνεχίσει την καριέρα του μπορεί να ξεκουραστεί και να απολαύσει τις διακοπές του μαζί με την γυναίκα του και το παιδί του μέχρι και τις αρχές Ιουλίου όταν και θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας των Χανίων για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση

Λίγο μετά τις 6.30μ.μ. την Δευτέρα ήρθε και η σχετική ανακοίνωση που αναφέρει: "Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Ζαραδούκα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ