ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Υπέγραψε ο Σκαρντοβέλι στον Πλατανιά

Υπέγραψε ο Σκαρντοβέλι στον Πλατανιά
Σκαρντοβέλι

Η μεταγραφή του Βάντερσον Σκαρντοβέλι στον Πλατανιά μπορεί να πέρασε από πολλά εμπόδια, αλλά ολοκληρώθηκε αισίως. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέγραψε στους Χανιώτες και ανακοινώθηκε η απόκτησή του. Τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Βλάχος.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι στον Πλατανιά. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο στην ομάδα των Χανίων, παρότι προ ημερών ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν θα καταφέρει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση: ''Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή Σκαρντοβέλι Βάντερσον (Scarduelli Vanderson). Ο Βάντερσον, που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στις 27/9/1984, έχει ύψος 1,76 και είναι 70 κιλά. Στον Πλατανιά Χανίων θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 27''.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος αμυντικός, δήλωσε: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πλατανιά. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχουμε τους στόχους μας''.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Βλάχο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ