ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς τρεις με την Καλλονή

Χωρίς τρεις με την Καλλονή
INTIME SPORTS

Οι Γουνδουλάκης, Σέχου και Νέπλιακ θα χάσουν το παιχνίδι του Σαββάτου στην Μυτιλήνη σε αντίθεση με τον Ναζλίδη που είναι πανέτοιμος.

Τέσσερα προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζει ο Γιάννης Χριστόπουλος για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλονή καθώς ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τους Γουνδουλάκη, Σέχου και Νέπλιακ που είναι τραυματίες αλλά και τον Ζουμπουλάκη ο οποίος έχει σπάσει ένα δάχτυλο του χεριού του και παίρνει μέρος μόνο σε ένα κομμάτι των προπονήσεων.

Δεν είναι όμως σε θέση να αγωνιστεί καθώς φοράει προς το παρών έναν μεγάλο νάρθηκα τον οποίο και θα βγάλει τις επόμενες μέρες.

Η ομάδα του Πλατανιά έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας με Καλλονή, Πανθρακικό και Βέροια. Οι Χανιώτες θα επιστρέψουν το βράδυ του Σαββάτου από την Μυτιλήνη με πτήση τσάρτερ ενώ μετά το ματς στην Κομοτηνή θα παραμείνουν στην Θράκη θα κάνουν δυο προπονήσεις και θα γυρίσουν στην βάση τους μετά την αναμέτρηση με την Βέροια.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Τακτική και τελειώματα φάσεων περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ζουμπουλάκης, ο οποίος, ως γνωστόν, έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού του χεριού και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί σε τμήμα της προπόνησης.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γουνδουλάκης, Σέχου καθώς και ο Νέπλιακ, ο οποίος έτρεξε σε πιο έντονους ρυθμούς.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί στο Μάλεμε και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καλλονή".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ