ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς τέσσερις στην Κέρκυρα

Χωρίς τέσσερις στην Κέρκυρα
INTIME SPORTS

Οι τραυματισμοί "χτύπησαν" την πόρτα του Πλατανιά με τον Γιάννη Χριστόπουλο να μην μπορεί να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του ενόψει του αγώνα της Κυριακής με την Κέρκυρα.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ξάνθη και με πίστη για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα αλλά και με τέσσερις απουσίες, οι τρεις εκ των οποίων σημαντικές, θα ταξιδέψει το Σάββατο το απόγευμα για την Κέρκυρα η αποστολή του Πλατανιά.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστόπουλος είδε στην προπόνηση της Παρασκευής τέσσερις παίκτες του να μένουν εκτός προγράμματος και εκτός μάχης από την αναμέτρηση με τους "Φαίακες".

Ο λόγος για τους Νέπλιακ, Σέχου, Μιλούνοβιτς και Γουνδουλάκη οι οποίοι είναι τραυματίες με τον νεαρό Σέχου να έχει υποστεί την μεγαλύτερη ζημιά από όλους τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Έμφαση στην τακτική και σε τελειώματα φάσεων έδωσε σήμερα ο Γιάννης Χριστόπουλος, κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Νέπλιακ, Σέχου (ο οποίος τραυματίστηκε στον Κυριακάτικο αγώνα της Κ20 και σύμφωνα με τις ιατρικές εξετάσεις έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου), ατομικό πρόγραμμα οι Μιλούνοβιτς (ταλαιπωρείται από φλεγμονή μαλακών μορίων) και Γουνδουλάκης (διάταση δικεφάλου).

Η αυριανή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 10.30 το πρωί, στο Μάλεμε".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ