ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς επτά βασικούς στο Κύπελλο

Χωρίς επτά βασικούς στο Κύπελλο
INTIME SPORTS

Ο Πλατανιάς υποδέχεται την Τετάρτη τον Εθνικό Γαζώρου και ο Γιάννης Χριστόπουλος άφησε εκτός αποστολής επτά ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν βασικοί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ως μια ευκαιρία για να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει πολύ έως τώρα και να δώσει ανάσες σε βασικούς ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό Γαζώρου ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο νεαρός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής πλην του Αγκιλέρα που είναι τραυματίες και έξι ακόμα βασικούς ποδοσφαιριστές στο ματς με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα τους Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μαχάματ, Νέπλιακ, Τζιλβάν και Τόρες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στην αποστολή για τον αυριανό (16.30) εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας στα Περιβόλια με τον Εθνικό Γαζώρου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2014 – 2015.

Ειδικότερα, μετά τη σημερινή απογευματινή προπόνηση, που διεξήχθη χωρίς προβλήματα στο Μάλεμε, ο Γιάννης Χριστόπουλοςεπέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αποστολόπουλο, Γιακουμάκη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Ζαραδούκα, Ζουμπουλάκη, Ιτούα, Κοκκαλά, Μενδρινό, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδη, Περιστερίδη, Σέχου, Τέτε, Τσουράκη, Φιγκέιρα".

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ