ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Μπανανά, Τσουράκη κόντρα στον Πανιώνιο

Χωρίς Μπανανά, Τσουράκη κόντρα στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (03/12, 15:00), με τους Γιαγιά Μπανανά και Θανάση Τσουράκη να μην βρίσκονται μεταξύ των "εκλεκτών".

Χωρίς τους Γιαγιά Μπανανά (τραυματίας), Θανάση Τσουράκη και Αντώνη Ηλιάδη θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για την 13η αγωνιστική της Super League. Αντίθετα, μεταξύ των εκλεκτών του Γιώργου Παράσχου βρίσκεται ο Βάντερσον που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Έπειτα από τρία εκτός έδρας παιχνίδια ο Πλατανιάς επιστρέφει στο "σπίτι" του έχοντας μπροστά του έναν ακόμα καθοριστικό αγώνα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος

Στο σημερινό πρόγραμμα ο έμπειρος τεχνικός δούλεψε στην τακτική, καθώς και στα τελειώματα των φάσεων, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Συγκεκριμένα είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Αποστολόπουλος, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Πριντέτα, Βάντερσον, Γιορέντε, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Ντεβέσα, Μενδρινός, Γουνδουλάκης, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ