ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Καρυπίδη κόντρα στον Απόλλωνα

Χωρίς Καρυπίδη κόντρα στον Απόλλωνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20/09, 16:00), με τον Χρήστο Καρυπίδη να μένει εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης (20/09, 16:00) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στη σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκαν ασκήσεις τακτικής, ενώ για αρκετή ώρα ο Γιώργος Παράσχος και οι παίκτες δούλεψαν στις στημένες φάσεις, τόσο όσον αφορά στην επιθετική λειτουργία, όσο και στην αμυντική.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας ανακοίνωσε την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζει ο Χρήστος Καρυπίδης που υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, καθώς κι οι -επίσης- τραυματίες Ομπερχάουζερ και Ντικαμονά.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοκκαλάς, Κασσωτάκης, Πλιάτσικας, Στάθης, Πριντέτα, Βάντερσον, Ραχμάν, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Παπανικολάου, Ρενάτο, Σκουλουδάκης, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Γκρζέλτσακ, Σινγκ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ