ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Γιορέντε, Στάθη και Μουνάφο ο Πλατανιάς

Χωρίς Γιορέντε, Στάθη και Μουνάφο ο Πλατανιάς
Πλατανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πρεμιέρα στο νησί των Φαιάκων με την Κέρκυρα κάνει το Σάββατο (10/9, 16.00) ο Πλατανιάς στη Super League. Εκτός αποστολής οι νεοαποκτηθέντες Στάθης και Γιορέντε, αλλά και ο τιμωρημένος Μουνάφο.

Χωρίς τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα θα παραταχθεί ο Πλατανιάς στην πρεμιέρα της Super League με αντίπαλο την Κέρκυρα. Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Γιώργος Παράσχος, δεν υπολογίζει στους ακραίους μπακ Στάθη και Γιορέντε, οι οποίοι είναι ανέτοιμοι.

Νοκ άουτ είναι και ο Αργεντίνος χαφ, Μανουέλ Μουνάφο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Γουνδουλάκης, αντίθετα, ο οποίος προ ημερών αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στη γάμπα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Ντεμπούτο σε επίσημο ματς ενδέχεται να κάνουν οι Καρυπίδης, Μανούσος, Ηλιάδης, Ντιλαβέρ, Ντεβέσα και Πριντέτα.

Η αποστολή για τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν έχει ως εξής: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Κάργας, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Μανούσος, Ηλιάδης, Ντίνας, Τσουράκης, Γιακουμάκης, Ντιλαβέρ, Γουνδουλάκης, Ντεβέσα, Πριντέτα.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ