ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Χωρίς Γιορέντε, αλλά με Μανούσο κόντρα στη Βέροια

Χωρίς Γιορέντε, αλλά με Μανούσο κόντρα στη Βέροια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε την αποστολή του Πλατανιά για τον αγώνα με τη Βέροια (30/10, 17:15), στην οποία συμπεριλήφθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μανούσος. Εκτός ο Ραούλ Γιορέντε.

Με στόχο μια νέα αρχή και την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ο Πλατανιάς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση στη Βέροια (30/10, 17:15), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τη Βέροια, η οποία συμπεριλαμβάνει 19 παίκτες.

Μεταξύ των "εκλεκτών" του έμπειρου τεχνικού βρίσκεται ο Γιώργος Μανούσος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, αλλά κι οι Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης, Γκνιάτιτς και Μενδρινός που είχαν μείνει εκτός απ' το ματς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν ο Ραούλ Γιορέντε, καθώς κι οι Ηλιάδης, Πριντέντα και Ζίκο.

Συγκεκριμένα είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Ντιλαβέρ, Τσουράκης, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης. Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ντεβέσα, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Μπανανά, Στάθης.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ